Thalgo en LakShmi

Thalgo is een marine cosmetica merk. Wat inhoud dat er zoveel mogelijk werkstoffen uit de zee gehaald worden. Dit merk heeft hier ook de meeste ervaring mee.

Thalgo gebruikt meer zeeplanten als landplanten, omdat deze planten veel meer werkstoffen bevatten. Algen kunnen bijvoorbeeld veel meer mineralen, vitamines en sporenelementen opnemen. De concentratie aan mineralen bij algen kan wel 10.000 keer zo groot zijn als die van landplanten. 

Er wordt in de Thalgo producten ook veel gebruik gemaakt van bronwater uit de zee. Dit water heeft een grote gelijkenis met het bloedplasma uit ons lichaam. De huid neemt dit goed op omdat het geen lichaamsvreemde stof is.

Waarom kiezen voor Thalgo?

Lakshmi is een 100% natuurlijk verzorgingsmerk. De producten zijn zeer huidvriendelijk, bevatten een plantaardige emulgator en 100% koudgeperste plantaardige oliën.

Lakshmi is Bio-Eco Gecertificeerd. Dit houdt in dat er bij elke stap rekening gehouden wordt met het gehele ecosysteem. De productiemethode voldoet aan strenge criteria om het milieu, mensen en dieren te beschermen. Daarnaast zijn biologische producten effectiever doordat de ingrediënten meer overeenkomen met de van nature in ons lichaam aanwezige stoffen. Dit betekend dat de producten veel beter kunnen opnemen en dus beter zijn werking kunnen doen.

Elke behandeling van Lakshmi is een reis voor jezelf om weer terug in balans te komen fysiek en mentaal. Dankzij Ayurveda, Aromatherapie en natuurwetenschap is Lakshmi in staat om behandelmethoden, advies en producten te creëren die een beter balans tussen lichaam en geest geven. Het is een totaalconcept aan huidverzorging en algehele welzijn.

Lakshmi kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaak om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om alles terug in balans te brengen en de problemen bij de wortel op te lossen.

Hier heeft Lakshmi een unieke cosmeticalijn voor ontwikkeld die zich blijft ontwikkelen. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. Dit zorgt voor schoonheid van binnen en buiten.

Waarom kiezen voor LakShmi?

Book an Appointment
Choose services:
Heart of the Ocean
$60.00
Choose Date and Time:
Confirnation:
Total: $