Over mij

Mijn naam is Anouk Alaerds en mijn salon is gevestigd in de wijk Tolberg in Roosendaal. De salon is aan huis.

Alles rondom uiterlijke verzorging heeft mij altijd al enorm geboeid. Ik was hier al op  jonge leeftijd mee bezig. Ik ben van mening dat je alleen een goede huidconditie kan krijgen als alles in balans is. Het heeft dus niet alleen te maken met de verzorgingsproducten voor je huid, maar ook of je lekker in je vel zit. Dit is ook iets wat je uitstraalt en effect heeft op je huid. Hier gaan de behandelingen je ook mee helpen. Even goed kunnen ontspannen en helemaal tot jezelf komen.

Ook hou ik erg van het sociale gedeelte van mijn beroep. Het contact, de verhalen, het vertrouwen wat je krijgt. Ik ben ook van mening dat dit een voorwaarde is in mijn beroep. Veel mensen die bij mij komen, komen om de zoveel tijd terug en je krijgt dan ook een betere band. Naast dat dit belangrijk is, maakt dit mijn beroep zo fijn en leuk. Ik merk dat mensen die bij mij komen dezelfde ervaring hebben. 

Naast mijn professionele advies en hulp ben ik altijd in voor een gezellig praatje. Ik hoop je snel een keer te zien in mijn salon!

Specialisaties

Omdat ik me altijd verder wil ontwikkelen in mijn vakgebied volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Hieronder zal ik mijn specialisaties ook kort toelichten. 

 

BIAB (Builder In A Bottle)

Naast de gezichtsbehandelingen zet ik ook BIAB nagels. BIAB staat voor Builder In A Bottle. Dit is een flexibele en verstevigende gel die je kunt opbouwen tot een mooie en egale nagel. De nagels krijgen met dit product de kans om te groeien zonder te beschadigen. BIAB is er in verschillende nude-tinten en kan alleen worden aangebracht of met een gelpolish er overheen. Het merk The Gel Bottle waar ik mee werk is Cruelty Free en 10-Free. Er zitten dus geen heftige chemische stoffen in.

Allround Browstyling met Hennabrows

Deze wenkbrauw behandeling zorgt voor mooie en strakke wenkbrauwen. De behandeling begint met een scrub om de huid tussen de wenkbrauwen en rondom goed te reinigen. Hierna worden de wenkbrauwen uitgemeten en getekend naar de vorm die bij jouw gezicht past. We kiezen dan samen een geschikte henna kleur uit en deze mag dan inwerken op de huid en haren. Hierna worden de wenkbrauwen geharst en geëpileerd.

De behandeling eindigt met een finishing touch!

Book an Appointment
Choose services:
Heart of the Ocean
$60.00
Choose Date and Time:
Confirnation:
Total: $