*Alle nieuwe klanten krijgen een intake +/- 30 min. Dit zit bij de behandelingen inbegrepen. Aan de hand van de intake kunnen we samen bepalen welke behandeling en producten geschikt zijn voor jou. Iedere behandeling is daarom ook uniek, want iedereen heeft andere behoeftes.

*Bij elke behandeling zit het harsen van het gelaat inbegrepen.

Care Treatment in kuurverband

 • 6 behandelingen (1x per week) €320,-
 • 8 behandelingen (1x per week) €380,-

  Beginritueel, reiniging, dieptereiniging, masker en nek/schoudermassage

  Met deze kuur gaan we de tekorten aanvullen, de huid herstellen, beschermen, zuurstof geven en balanceren.
  Hiermee gaan we werken met huidverbeterende producten om de huidklacht(en) aan te pakken.

  Een behandelingskuur van Lakshmi is een reeks aan behandelingen die kort op elkaar volgen. Dit kunnen 6 tot 8 behandelingen zijn afhankelijk van de huidconditie.

  Doormiddel van deze kuurbehandelingen en de aangepaste huidverzorgingsproducten voor thuis zorgen we dat de huid weer een goede huidconditie krijgt, problemen opgelost zijn en de huid weer straalt.

 • Lotus Treatment €86,50

  Beginritueel, reiniging, dieptereiniging, nek en schouder massage, gezichtsmassage en masker

  De Lotus Treatment is een huidverbeterende gezichtsbehandeling. We gaan de huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier verzorgen. Ik neem je mee op een Aromatherapie reis en laat de gezichtsverzorging als een lange massage op de huid inwerken. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanning en stress.

  Na deze behandeling zal alles in balans zijn en voel je je volledig ontspannen.

 • Royal Treatment €105

  Beginritueel, reiniging, dieptereiniging, voetreflex, nek en schoudermassage, gezichtsmassage, masker en armreflex Een zeer uitgebreide holistische en huidverbeterende verzorging van top tot teen.

  Ontvangst met een aromatisch voetenbad, een voet en hand reflexmassage en een drukpuntmassage. Alle blokkades worden hiermee losgemasseerd.

  Het totaalconcept aan ontspanning en huidverzorging.